ЕКИП

Това сме ние — екипажът на TopGoogle.

Познаваме виртуалното пространство и дигиталните канали за комуникация, като своя вселена. Стоим зад построяването на онлайн маркетинг и реклама за фирми от малкия бизнес. Изстрелваме продажбите на нови нива. Съдействаме за постигане на космически цели и извънземни резултати.

Ивайло

Лидер на екип или по друг начин казано, дигитален пътеводител. Издига стратегии, навигира процеси и превръща идеи в осъществена реалност.

Диляна

Копирайтър или с други думи, писател на дигитално съдържание. Създава вдъхновяващи текстове, проучва и комуникира маркетинг послания към подбрани аудитории.

Борислав

UX дизайнер или с други думи, художник в уеб пространството. Разработва сайтове, проектира креативни подходи и се грижи за потребителското преживяване.

Валентин

UX дизайнер или с други думи, изобретател на красиви визии. Разработва уеб сайтове с бранд идентичност, целеви страници с маркетинг предназначения и движи рекламни кампании.

Анна

Мениджър или още, капитан на кораба TopGoogle. Комуникира с клиенти, за да знае техните потребности и нужди, решава проблеми и управлява проекти.

Google Партньор

hello@topgoogle.bg

(+359) 879 373 802

бул. „Гоце Делчев”, 100, бл. 22, вх. Г, ет 8 1404 София

42.6710986, 23.2949502

Този уеб сайт е част от групата на RISUKU LLC с ЕИК/VAT: BG203142964 с адрес: гр. София, ул. Бяла Акация №2, вх.А, ет. 2
Отказ от отговорност: Този сайт, продуктите и услугите, предлагани на този сайт, не са свързани, одобрени или спонсорирани от Google - дъщерно дружество на Alphabet Inc.
TopGoogle Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0