Помогни на бизнеса
да се развива с Google Ads

Спечели хора, търсещи точно това което предлагаш. 

Какво представлява
Google Ads?

Потребителите се допитват до Google за всичко, което ги вълнува: къде да отидат, какво да пазаруват, кои услуги да използват. Когато хората търсят предлаганото от теб, трябва да бъдеш на точното място в точното време. 

 

Дали става дума за мобилно устройство, или за десктоп, челните позиции в търсенето са платени резултати. Твоите Google Ads реклами могат да присъстват в търсачката на Google, уеб пространството, мобилни приложения и в Youtube видеоклипове. Заради възможностите за таргетиране по локация, това е перфектна опция за популяризиране или разрастване на местен бизнес. Всички реклами участват в автоматично наддаване за въведените от потребителя думи или изрази. Показват се тези, които най-точно отговарят на конкретното търсене и са настроени по максимално оптимален начин.

Таргетирай определени
райони

Когато създаваш своята Google Ads кампания се насочи към областта, в която се намират твоите потенциални клиенти. Например, ако предлагаш доставки на храна във Варна, задай само в кварталите, в които работиш. Или ако извършваш смяна на гуми в София, определи територия в радиус, който потребителите са готови да пропътуват за твоята услуга.

Заплащане

С Google Ads можеш да достигнеш до подходящи клиенти в рамките на своя бюджет.

Плащаш само за изпълнени цели, например кликове или обаждания. Това е така, понеже платформата работи с PPC (pay-per-click) система. Цената на клик се определя от популярността на ключовата думи за територията, в която рекламираш. 

Бързи резултати

Без значение дали целиш продажби, резервации, обаждания, или посещения на физически обект, резултатите могат да бъдат моментални. Множеството настройки и метрики за анализ осигуряват гъвкавост и лесно подобряване на ефективността. Затова бъди готов за работеща кампания, която ще даде мощен тласък на твоя бизнес. 

Покажи на света силата на своя бизнес. Google ads ще ти помогне това да се случи скоростно и лесно.

Изтегли нашето ръководство напълно безплатно и увеличи продажбите си чрез Facebook реклами.

  TopGoogle Digital Agency
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0