Лесен достъп до твоя бизнес с Google Business Profile

Съвети как да да докарате повече клиенти във вашия обект + БЕЗПЛАТНО ръководство

Какво представлява Google My business?

Бизнес профил, представящ твоята марка, фирма или физически обект. Клиентите те откриват със скоростта на светлината в Google Карти и Търсене. Цялата важна информация за дейността ти е събрана на едно място: работно време, телефон за връзка, адрес и локация, оценки на дейността ти, коментари и въпроси от потребители, официален сайт и социални медии. 

Предимство на GBP

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Предимство на GBP

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Предимство на GBP

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Печели нови клиенти

Препоръката от реални клиенти е най-мощният тригер за пристъпване към действие. Правилното управление на бизнес профила изгражда доверие, без значение дали потребителите са на ниво проучване или вече познават марката. За да генерираш нови продажби, регистрации и запитвания, трябва да разполагаш с изряден Google My business. Възползвай се от отличните възможности за взаимодействие с аудиторията и развихри потенциала си. 

На първо място в твоя град

Заеми челни позиции в класирането на местно ниво, там където са твоите хора. За целта бизнес профилът трябва да бъде идентично персонализиран и добре оптимизиран.

Публикациите в Google My business подсилват органичното и Google Ads представяне. Ние ще ти помогнем да се утвърдиш като местен професионалист на високо ниво. 

Бързи резултати

Без значение дали целиш продажби, резервации, обаждания, или посещения на физически обект, резултатите могат да бъдат моментални. Множеството настройки и метрики за анализ осигуряват гъвкавост и лесно подобряване на ефективността. Затова бъди готов за работеща кампания, която ще даде мощен тласък на твоя бизнес.

0 X
Среден ROAS на кампаниите във Facebook
$ 0
Средна цена за CPA
$ 0 k
Управляван месечен рекламен бюджет

Изтегли нашето ръководство напълно безплатно и увеличи продажбите си чрез Facebook реклами.

TopGoogle Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0