Лесен достъп до твоя бизнес
с Google My business

Сигурна и скорострелна връзка с клиента. Получавай повече телефонни обаждания, коментари, препоръки и посещения.

Bubble-01-01
Bubble-01-01
Bubble-01-01

Какво представлява Google My business?

Бизнес профил, представящ твоята марка, фирма или физически обект. Клиентите те откриват със скоростта на светлината в Google Карти и Търсене. Цялата важна информация за дейността ти е събрана на едно място: работно време, телефон за връзка, адрес и локация, оценки на дейността ти, коментари и въпроси от потребители, официален сайт и социални медии.

Печели нови клиенти

Препоръката от реални клиенти е най-мощният тригер за пристъпване към действие. Правилното управление на бизнес профила изгражда доверие, без значение дали потребителите са на ниво проучване или вече познават марката.

 

За да генерираш нови продажби, регистрации и запитвания, трябва да разполагаш с изряден Google My business. Възползвай се от отличните възможности за взаимодействие с аудиторията и развихри потенциала си.

На първо място в твоя град

Заеми челни позиции в класирането на местно ниво, там където са твоите хора. За целта бизнес профилът трябва да бъде идентично персонализиран и добре оптимизиран.

 

Публикуваните данни в Google My business подсилват органичното и Google Ads представяне. Ние ще ти помогнем да се утвърдиш като местен професионалист на високо ниво.

Данни за аудиторията

Получаваш отчети на потребителско поведение, спрямо твоя Google My business. Виждаш кликове, регистрации, научаваш по какъв начин се свързват с теб и как използват бизнес профила.

 

Чрез редовно проследяване на тези резултати, ние успяваме да подобрим класирането по локации. За да държим бизнеса на върха, правим постоянни промени и подобрения. Осигуряване прозрачни отчети за всяка стъпка от работата ни.

Публикувай снимки и оферти. Покажи на клиента защо си заслужава да избере твоите услуги.

Изтегли нашето ръководство напълно безплатно и увеличи продажбите си чрез Facebook реклами.

  TopGoogle Digital Agency
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0