Лесен достъп до твоя бизнес
с Google My business

Сигурна и скорострелна връзка с клиента. Получавай повече телефонни обаждания, коментари, препоръки и посещения.

Bubble-01-01
Bubble-01-01
Bubble-01-01

Какво представлява Google My business?

Бизнес профил, представящ твоята марка, фирма или физически обект. Клиентите те откриват със скоростта на светлината в Google Карти и Търсене. Цялата важна информация за дейността ти е събрана на едно място: работно време, телефон за връзка, адрес и локация, оценки на дейността ти, коментари и въпроси от потребители, официален сайт и социални медии.

Печели нови клиенти

Препоръката от реални клиенти е най-мощният тригер за пристъпване към действие. Правилното управление на бизнес профила изгражда доверие, без значение дали потребителите са на ниво проучване или вече познават марката.

 

За да генерираш нови продажби, регистрации и запитвания, трябва да разполагаш с изряден Google My business. Възползвай се от отличните възможности за взаимодействие с аудиторията и развихри потенциала си.

На първо място в твоя град

Заеми челни позиции в класирането на местно ниво, там където са твоите хора. За целта бизнес профилът трябва да бъде идентично персонализиран и добре оптимизиран.

Публикациите в Google My business подсилват органичното и Google Ads представяне. Ние ще ти помогнем да се утвърдиш като местен професионалист на високо ниво.

Данни за аудиторията

Получаваш отчети за потребителско поведение, спрямо твоя Google My business. По този начин знаеш колко хора са научили за твоя бизнес, чрез кои ключови думи те отриват, колко ото тях се свързват с  теб и по какъв начин.

 

Чрез редовно проследяване на тези резултати, успяваме да подобрим локалното класиране. За да държим бизнеса на върха, правим постоянни промени и подобрения. Осигуряваме прозрачни отчети за всяка стъпка от работата ни.

Публикувай снимки и оферти. Покажи на клиентите защо си заслужава да изберат теб.

Изтегли нашето ръководство напълно безплатно и увеличи продажбите си чрез Facebook реклами.

  Заяви напълно безплатна консултация с наш специлист.

   Google Партньор

   hello@topgoogle.bg

   (+359) 879 373 802

   бул. „Гоце Делчев”, 100, бл. 22, вх. Г, ет 8 1404 София

   42.6710986, 23.2949502

   Този уеб сайт е част от групата на RISUKU LLC с ЕИК/VAT: BG203142964 с адрес: гр. София, ул. Бяла Акация №2, вх.А, ет. 2
   Отказ от отговорност: Този сайт, продуктите и услугите, предлагани на този сайт, не са свързани, одобрени или спонсорирани от Google - дъщерно дружество на Alphabet Inc.
   TopGoogle Digital Agency
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0