Привлечи повече клиенти, за да работи твоя физически обект за теб, а не ти за него

Тук ще откриеш доказана формула за по-резултатен и по-популярен местен бизнес, напълно безплатно.

Да развиваш собствен бизнес не е лесно. Вкусните десерти и страхотната атмосфера често се оказват недостатъчни. Не знаеш как да се рекламираш, без парите ти да отлитат на вятъра. Трябва да намериш път към сърцата на потребителите, но откъде да започенеш. 

 

А може би ръководиш работещ бизнес, който все още не съществува онлайн? За съжаление, оставаш невидим за огромна аудитория от потенциални клиенти. Време е повече хора да разберат колко невероятни са предлаганите от теб продукти и услуги. Продължи да четеш, за да разбереш как…

Знаеш ли че...

Първите 3 резултата на всяко Google търсене са най-близките до теб обекти?

За да развият любопитство към продуктите ти, хората трябва да получат информация. Не е нужно да казва всичко, а да бъде уместно представена. 

 

„97% от хората търсят информация за местни бизнеси онлайн, вместо някъде другаде.“ 

 

„64% от потребителите използват Google My Business (GMB), за да откриват контакти на фирми и обекти.“

 

Ние сме TopGoogle и нашата мисия е да строим мостове между бизнеси и техните продажби. 

 

Готов ли си да се възползваш от огромното предимство да бъдеш на един клик разстояние от потребителите? От техните нужди, проучвания, интереси, желания, вълнения, въпроси и мисли, въведени в търсачката Google.

Какви ще бъдат ползите за твоят бизнес?

Google My Business ти помага да изградиш доверие в клиентите

Посетителите се ориентират бързо и лесно, чрез локацията в Google Карти. Със сигурност, никой няма да пропусне обекта ти.

Преди да направят покупка или резервация, хората искат да прочетат коментари от реални клиенти, които вече са посетили обекта. В GMB отзиви, оценки и цялата бизнес информация са събрани на едно място.  

 

С добри настройки и локална оптимизация, GMB ще привлича посетители. Така че можеш да си спокоен за утрешния ден и да си отделиш повече лично време за теб самия и семейството ти.

 

Новини, събития и промоции около бизнеса ти никога няма да останат незабелязани. Дръж аудиторията си в течение на всичко случващо се, като редовно създаваш GMB публикации.

Представи своите продукти и услуги чрез GMB. За да са наясно клиентите с какво точно можеш да им помогнеш, добави точни описания.

Нека ти разкажа...

Как Петър използва Google My Business за развитие на своята квартална сладкарница

Неотдавна, Петър сбъдна мечтата си да отвори собствена квартална сладкарница. Често се налагаше да обяснява по телефона къде се намира обекта и как се стига до там. Все още обектът не беше особено популярен. Затова Петър реши да създаде GMB профил на сладкарницата. В следващите редове ще разбереш как това помогна и продължава да помага за развитието на неговия бизнес.

 

Клиентите на Петър могат лесно да изпратят локацията на обекта на свои приятели. Препоръката от уста на уста е най-силния мотив за хората да пробват нещо ново. 

 

Дори да забравят работното време на сладкарницата, интересуващите се винаги могат да го проверят в GMB. Опасност за напразно разхождане, на практика не съществува. 

 

Ако клиент се намира в задръстване, може да провери след колко време ще стигне до обекта, чрез навигацията. Това е възможно, защото Google Карти показва ситуацията на пътя, в реално време.

 

При търсене в Google или в Google Карти, например “Торти за рожден ден”, сладкарницата на Петър може да се покаже. По този начин ще го открият клиенти, които дори не са подозирали, че този бизнес съществува.

 

Петър може да разглежда информация и данни за своите потребители. По този начин ще разбере какъв е профилът на клиентите му и какво още може да им предложи.

 

Всеки, който пожелае може да остави коментар и оценка. Петър призовава посетителите на сладкарницата да дадат мнение за десертите и печивата му чрез QR код, който ги отвежда на секцията за отзиви в GMB.

Научи как можеш да създадеш и оптимизираш свой Google My Business

Какво съдържа това ръководство?

  TopGoogle Digital Agency
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0