Общи условия

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на „Топ Гугъл“ ООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на „Топ Гугъл“ ООД, са собственост на „Топ Гугъл“ ООД, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.“Топ Гугъл“ ООД, не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма „Топ Гугъл“ ООД, като „Топ Гугъл“ ООД, си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на „Топ Гугъл“ ООД, чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на „Топ Гугъл“ ООД, и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

„Топ Гугъл“ ООД, си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на „Топ Гугъл“ ООД, без знание и съгласие от „Топ Гугъл“ ООД е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на „Топ Гугъл“ ООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от „Топ Гугъл“ ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „Топ Гугъл“ ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ВАШИТЕ ПРАВА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

В съответствие с българското законодателство, Вие можете да упражните следните права, свързани с обработваните от „Топ Гугъл“ ООД:
– да достъпите Вашите лични данни, които „Топ Гугъл“ ООД обработва, и да получите копие от тях;
– личните Ви данни да бъдат коригирани при неточност или когато данните са непълни;
– да поискате данните Ви да бъдат заличени, когато са налице условията за това;
– в определените от закона случаи да изискате обработката на личните Ви данни да бъде ограничена;
– в определените от закона случаи да направите възражение срещу обработването на Вашите лични данни;
– да упражните правото си на преносимост на данните и да поискате данните Ви да бъдат предоставени в структуриран, широко употребяван и машинно-четим формат;
– когато обработването се извършва на основание Вашето съгласие, да оттеглите даденото съгласие по всяко време и без заплащането на каквито и да е такси
– да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни

Всички видове текстово съдържание, визуални изображения и друга информация, публикувани в сайтa TopGoogle.bg, са собственост на „Топ Гугъл“ ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.
Копирането, използването и възпроизвеждантое на информация от сайтa TopGoogle.bg, без знание и съгласие от „Топ Гугъл“ ООД, е забранено и се преследва по законов ред.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Дигитална агенция „Топ Гугъл“ ООД е специализирана в изработката на уеб сайтове и онлайн магазини, интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами, изграждане на кампании и др.
„Топ Гугъл“ ООД е със седалище по регистрация град София, р-н Триадица, булевард „Гоце Делчев“, 100, блок 22, вх. Г

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

TopGoogle Digital Agency
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0